Konyhai elrendezés

Amikor elkezdtem a hozzátáplálást elővettem azt a tányér szettet amit drága Nóra-barátnőmtől kaptam még pocakosan.  Na majd ebben eszi a finom falatokat Lotti. Igen ám de ez kevés volt, ugyanis egy ekkora baba mellett nem mondhatom el, hogy “időm mint a tenger” és elmosom egyből minden étkezés után. Tehát kellett váltás tányérka. Aztán a maradéknak is kell fedeles edényke. Aztán kell váltás kanálka. Aztán kell minden. Aztán kell egy egész polc, szekrény… Ennél a résznél is érvényesül az, hogy egy új kis jövevény felborítja az egész életünket. No hát a konyhánkat is. 🙂

Jó, akkor csináljunk egy konyhai átrendezést. Egy kis részt leválasztottam a baba tartozékoknak, ami kb egy hónapig volt elég, mert jöttek a vitaminok, a pelyhek, a dobozos gabonák, az olajok és az üveges babaételek. (a rohanós napokon természetesen Én is felbontok 1-1 üveget, például utazások során)

Tehát aki teheti szeparáljon el egy külön szekrényt/polcot mert sokkal könnyebb úgy dolgozni a konyhában, hogy egy helyre kell nyúlni minden száraz alapanyagért és tartozékért.